(0180) 525 555 info@ffboekhouden.nl

Mijn naam is Fred Frietman

Na het overlijden van mijn schoonvader Piet van Vugt in het jaar 1997 stond ik voor de keuze zijn kantoor over te nemen. Op dat moment werkte ik als Manager Financiele Advisering en Eigen Huis bij de Rabobank. Omdat ik tijdens mijn werk bij de Rabobank me ook vele jaren bezighield met bedrijfsfinancieringen en ik in die tijd SPD-1 en -2 heb gehaald, heb ik vol enthousiasme besloten zijn kantoor over te nemen. Van een eenmanszaak destijds is het inmiddels uitgegroeid tot een kantoor van 5 medewerkers. Veel groter moet het ook niet zijn omdat ik graag onze klanten persoonlijk wil kennen.

Mijn werkzaamheden op kantoor bestaan voornamelijk uit het maken van jaarverslagen en de advisering op alle gebieden van onze klanten. Verder bepaal ik samen met Jacqueline van Vugt het beleid van ons kantoor. Door het werken via FF Boekhouden hoop ik meer tijd vrij te krijgen om gevraagd en ongevraagd te adviseren.

In mijn vrije tijd ben ik penningmeester van de Stichting Welzijn Ouderkerk Nederlek. Ik vind het belangrijk ook mijn steentje bij te dragen aan het welzijn binnen onze maatschappij. In het verleden ben ik ook penningmeester geweest bij o.a. T.V.K.L., woningbouwvereniging Ons Belang, St. Kinderopvang Nederlek en St. Cultuurhuis Krimpen aan de Lek. Verder is mijn passie reizen, waarbij ik graag een aantal weken met rugzak en zonder vastomlijnd plan door verschillende landen reis. Ook ben ik al jarenlang seizoenkaarthouder bij Feyenoord.

Ik vind het fijn om mensen te helpen hun doelen te bereiken.

Terug